Knäpp

Jag tror att jag håller på och bli knäpp eller något :p
Jag har så ont att jag knappt kan röra mig. Benen värker något enormt och armarna är fortfarande lite skakis. MEN min hjärna vill träna mera, nu på en gång. Haha så det är nog tur att min kropp säger ifrån :p

För att min kropp ska återhämta sig så blev det en bra middag med massa protein, lite kolhydrater och även lite fett. Helt lagom efter en sån här slitig dag!
Nu ska jag bädda rent min säng och sen ska jag nog unna mig en kopp med varm choklad, och den tänker jag avnjuta i min nybäddade säng med tända ljus och Greys :D

Stolt!

Ohhh herregud vilken jävulsk träningsvärk jag har i mina stackars lår!!
Den blev inte skönare av att jag cyklade fram och tillbaka till stationen idag. Dit gick skapligt bra, men hem var ett helvete. Stormen gjorde att jag hade sjuk motvind och det går uppför i stort sätt hela vägen hem! Men jag får väl se det som bra träning ;)

Jag var nere på gymmet för ett pass och jäklar vad jag körde slut på kroppen. Jag bara skaka i hela kroppen och det gör jag näst intill fortfarande. Jag kan ju inte påstå att jag går särskilt snyggt eller att resa sig upp och ner ur soffan är inte heller särskilt vackert. Men va fan, då känner man att man har gjort något och det är allt som räknas :D

Jag måste säga att jag är rätt stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i det här och att jag har kommit igång så bra. Det bästa är att jag märker resultat!! Vågen visar ytterliggare -0,2 kg idag :D

Imorgon kommer månadsmätningen upp :) 

Kettlebell

Idag fick det bli ett skönt kettlebellpass :)
Jag bara älskar den typen av träning! Det känns i hela kroppen att det tar, varje muskel får jobba och det är även väldigt kul!

Passet idag såg ut såhär..

100 Sving, både dubbel och enkel fattning
4 x 15 Situps på boll
3 x 15 Magvridningar
3 x 15 Bicepscurl med press på varje arm
3 x 15 Hantellyft åt sidan

Ett lagom hårt pass som får kroppen att jobba. Och jag känner redan nu att det kommer att kännas bra i mina lår imorgon :)

Nu ska jag göra Thaigryta med lax!

Nyttigt

Nu har jag laddat upp kyl och frys med en massa nyttigheter.
Det kommer bli mycket fisk, sallad och soppa ett tag framåt. Men jag klagar inte :)

Nu ska jag göra ett par knäckemackor med avokado och en kopp te till det :)


Vikt

Jag ställde mig på vågen idag och blev genast på bättre humör :)
Jag har tappat ytterliggare 0,4kg och jag är nu nere på 88kg. Med andra ord minus totalt 5kg och 3 kg kvar till mitt första delmål som är 85kg :)
Det ska jag ha nått vid nyår!


Nya tag

Det har varit ganska så dåligt med träningen den här veckan, eller slutet på veckan.
Men imorgon är det en ny vecka och det är nya tag som gäller. Nya tag med både träning och med maten, det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen.

I veckan är det dags för månads mätning också, spännande ;)

Förändring

Dags för nya bilder på förändring. Den här gången är de augusti till november.

Augusti till vänster och november till höger..



Jag måste nog faktiskt säga att jag är nöjd med den här förändringen :)
Det kanske inte går jätte snabbt men jag blir smalare och mår bättre i mig själv!

Storlek M

Massagen igår var verkligen välbehövlig. Hade en massa knutar satt i hela ryggen, men hon fick bort allting. Idag är jag helt öm mellan skulderbladen och upp mot nacken, känns nästan som träningsvärk. Så idag blir det bara ett träningspass hemma sen, vill inte köra för hårt på ryggen :)

Jag tänkte att jag kanske skulle få upp någon bild här igen om hur det ser ut nu :) För nu både känner jag och märker att det händer lite med min kropp.
Det märkte jag verkligen nu när jag köpte min nyårsklänning, i storlek M. Det var sjukt längesen jag kunde göra det, jag vet inte ens när det var sist det hände :) Så jag är as nöjd!!

Massage


Snart ska jag iväg på en väldigt välbehövlig massage :D
45 minuter ska jag få ligga där och bara njuta, helt underbart vad skönt det ska bli!


Dubbla pass

Idag har jag inte alls dåligt samvete för träningen. För idag blev det dubbla pass :D

På förmiddagen så körde jag ett 40min pass med kettlebell, vilket var längesen. Men jäklar vad bra och kul träning det är, måste komma igång bättre med det :)
På eftermiddagen blev det 70min nere på gymmet. Körde i princip hela kroppen, det var jätte skönt :)

Jag är verkligen på gång nu och jag känner mig mycket starkare i kroppen :D


samvete

Det har tyvärr inte blivit någon träning idag heller.
Jag kände att orken i kroppen inte riktigt fanns där, men trots det så har jag lite dåligt samvete för att jag inte tog mig ner.
Imorgon ska jag försöka ta mig ut, om vädret tillåter, på en promenad och sen köra lite träning hemma. Och på eftermiddagen eller kvällen så blir det gymmet :)

Söndagsvila

Idag blir det tyvärr inget gym, jag känner att kroppen inte orkar just nu.
Det har varit en helg med lite sömn, jobb, vänner, en del träning och plugg. Så idag behöver jag en riktig söndag med vila känner jag.
Förhoppningsvis så kommer jag ner till gymmet imorgon kväll efter skolan..


bästa sättet

Var nere på gymmet idag och körde ett 2 timmar långt träningspass. Det var riktigt skönt! Och det måste utan tvekan vara det bästa sättet man kan rensa tankarna på, vilket jag behövde på grund av en massa olika tankar som snurrade i huvudet..

Träningsvärk

Körde ju ett hårt benpass igår och förväntade mig en jävulsk träningsvärk.
Dock så fick jag ju det också, fast inte där jag trodde. Körde en enda bröstövning och jäkla träningsvärk jag fick där :p
Men måste erkänna att jag känner av lite på insidan av låren också..

I eftermiddag ska jag ner till gymmet och köra ett hårt mag/ryggpass, förväntar mig en förjävla träningsvärk till helgen :D

Blandade känslor

Jag har ett par nya svarta byxor som jag köpte för drygt 3 veckor sedan och tycker grymt mycket om. Men nu har jag ett litet problem.. DOM ÄR TYP FÖR STORA!!
Jag gillar det inte alls eftersom dom inte sitter lika snyggt som när jag köpte dom och jag kommer ju tillslut inte kunna ha dom. Men något som jag gillar sjukt mycket med det är ju att då innebär det att jag faktiskt minskar :D
Mina andra svarta, i stort sätt samma modell, från Gina hade jag storlek 42 på men de blev för stora så nu köpte jag storlek 40 på dom här. Och nu är dom på gränsen till för stora. Tanken på att jag snart kommer i par storlek 38 igen är ju underbar, och det kanske också kan medföra att jag snart kommer i några av mina gamla jeans :D

Så ja det är ju lite blandade känslor angående dessa svarta byxor. Fast jag måste dock erkänna att de att dom börjar bli för stora slår det att jag snart måste köpa nya igen ;)

Benpass

Idag var jag tillbaka på gymmet igen och satan vad skönt det var :)
Idag var det ett benpass som gällde och helvete vad jag lyckades köra slut på bena. Stretchade bra och gick även ner på bandet efter, så förhoppningsvis så kan jag använda dom imorgon utan jordens träningsvärk.

saknar ork

Knäckte till ryggen imorse och den kändes bättre på en gång. Skönt att få loss det :)
Och nästa vecka ska ryggen få 45min massage också, sen är jag tillbaka på riktigt.

Idag saknade kroppen all ork, så det blev vila med plugg och städning istället. Men imorgon tänker jag släpa ner kroppen till gymmet om det är så!!

Ond rygg

Det har varit några dagars ledigt från träningen nu, och det beror mycket på min rygg. Haft riktigt ont i över en vecka, men imorgon ska jag till sjukgymnasten och fixa till den :)
Så om det känns bra efter det så blir det ett pass på gymmet på eftermiddagen, annars åtminstone en promenad :)

Promenad

Igår hade jag egentligen tänkt ta mig till gymmet men orken fanns inte i kroppen. Dock så blev det cirka en timmas promenad på förmiddagen med mamma iaf :)

Idag blev det en promenad hem från station, bara 1,37km men det är alltid något :) Och sen ska jag åka ner till gymmet i eftermiddag, ska nog ta en genomkörare på hela kroppen då tror jag!

sätta stopp

Jag sitter och tittar på Biggest Loser just nu och det är helt otroligt hur långt människor låter det gå. Det krävs att de ska uppnå 200kg för att börja inse att de väger för mycket..

Jag nådde min gräns den dagen jag ställde mig på vågen och insåg att jag hade passerat 90 kg gränsen. Det var väldigt jobbigt att inse hur långt jag låtit det gå.
Jag är idag under 90 kg igen, och jag kommer inte att tillåta mig själv att passera den gränsen igen. Nu ska jag bara neråt, och mitt mål är att jag ska komma ner till 65-70 kg. Sist jag vägde 65 kg var när jag tog studenten och då var jag riktigt nöjd med mig själv. Men att pendla mellan 65-70kg skulle få mig nöjd igen!

Det tog 2 år för mig att gå upp 20kg. Det tar lång tid att gå ner dom igen, men jag ska gå ner dom igen. Och mitt första mål är att gå ner 10 kg till i sommar!

Med rätt träning, motivation och inställning så vet jag att jag kan göra det!

tillbaka

Idag var jag tillbaka nere på gymmet igen.
Det kändes att kroppen har gått ner sig lite den här veckan med alla tabletter och grejer. Men det kändes ändå bra med ett pass och jag kunde köra på ordentligt med vikterna :)
Dagens pass såg ut enligt följande..

Uppvärmning
5 min Trampmaskin
10 min löpband, gående


Styrka
120 situps i maskin

3x15 reps
25 kg Stora bröstmuskeln
20 kg Kappmuskeln/deltamuskeln (ryggen)
22,5 kg Framsida lår, fyrhövdade lårmuskeln
41 kg Baksida lår, tvåhövdade lårmuskeln
15 kg Deltamuskeln


Nervarvning
12 min löpband, gående

smärtstillande

Träningen har blivit lidande på grund av min jävulska huvudvärk som inte ger sig.
I fredags så låg jag 8 timmar på akuten och det slutade med att jag fick starka smärtstillande. Så nu ligger jag hemma och bara vill att det ska ge sig. Det är lindrigare men fortfarande kvar..

Förhoppningsvis är den mycket bättre imorgon och jag kan åka ner och träna..

shapelink

Jag har tänkt att jag ska börja använda mig av shapelink igen :)
Den sidan är faktiskt väldigt bra för att skriva in all träning, vikt och mått. Den har även en bra funktion där man kan lägga upp egna mål med t ex viktnedgång.

http://www.shapelink.com/sv/mydiary

ökat

Dagens pass på gymmet blev grymt och jag är as nöjd!!
Ökade i vikt på fram/baksida lår, ryggen, bröstet och även magen. Så imorgon hoppas jag på att ha en skön träningsvärk i kroppen :D

Ska försöka ta mig ner till gymmet imorgon med, om jag hinner mellan arkitkettenta och tentaplugg tills fredag..



Oktober

Vet inte riktigt vad man ska säga om resultaten för oktober. Dom är inte alls så bra som jag hade velat att dom skulle vara, men samtidigt så är det ju inte dåligt. Men det är väl bara att kämpa vidare..

Resultaten för oktober blev enligt följande

Vikt: -1,8 kg
Midja: -2 cm
Rumpa: -1 cm
Bröst: +-0 cm
Under bröst: -2,5 cm
Höft: -2 cm
Axlar: -3 cm
Lår: +-0 cm



Efter
som att skillnaden från förra månaden inte alls var något märkvärdig så slänger jag istället upp två andra bilder. Den ena från när jag började och den andra från nu :)





RSS 2.0