Farligt!

Semester är farligt. Uppsvälld och massa otäckt som satt sig på magen och en aning "ryggfett" som kommit tillbaka.. Men jag har som tur var bara gått upp 0,5kg. Jag går nu in på riktigt med att sköta kosten, idag har det gått bra och jag satsar på att hålla det. Nu jäklar väntar ett hårt slut på sommarn och en tuff höst!! Idag var jag nere på gymmet, körde ett mage- och ryggpass. Jag var helt slut, men orkade med i stort sätt samma vikter som förut. Men jag kommer förmodligen ha lite värk imorgon ;) Nu är det handboll och lite gott i soffan!


Saknar det

Nu har jag varit borta från gymmet i drygt 3,5 vecka. Men nu är det dags att ta mig tillbaka.
Jag är hemma från göteborg och en sliten helg leder mot sitt slut, så imorgon är det dags att ta nya tag. Det är dags att komma tillbaka, känna smärtan i muskerna och svetten rinna. Jag saknar det verkligen nu!
 
Så efter att jag varit iväg med mamma imorgon så är det gymmet och ett mage/rygg pass som gäller för mig. Får se hur mycket jag har tappat..

Paus..


Jag tar en liten paus härifrån och återkommer efter semestern..

Slö

Det blev ingen träning i helgen, blir lätt så när jag jobbar så jäkligt.
Måndag och tisdag blev det inte heller någon, pga tidsbrist helt enkelt. Idag skulle jag åka ner men när det väl var dags så orkade jag verkligen inte. Det fanns ingen som helst lust till det..
 
Får försöka ta nya tag imorgon och försöka få till några bra pass innan det är dags för 4 dagars semester i Göteborg!

Benpass

Utförde ett helvetes benpass idag.
Benen värkte och var stumma efteråt, men jäklar vad nöjd jag var!!
 
När jag ökade och slängde på mer vikter på stången för benböjen så började jag först fundera på om jag var riktigt klok. Men det gick mycket mycket lättare än vad jag trodde att det skulle göra! Jag ökade även på i vadpressen. Så det blev alltså ökning i både benböj och vadpress. Älskar utvecklingen!!
 
Det är verkligen en sådan underbar känsla när man kan se utvecklingen av muskler i benen. Det är nämligen där jag ser mest själv, attt musklerna i vader och lår kommer fram. Och även en snyggare rumpa ;)
 

Utveckling!

Idag passade jag på att ta lite kort som visar den senaste utvecklingen. Och jag är riktigt nöjd faktiskt!
Om man tittar noga så ser man ju faktiskt vadmusklerna ganska så tydligt nu :D
 

Bra träning

Två dagar av riktigt bra träning har nu passerat!
 
Igår blev det först ett pass på gymmet, triceps och axlar. Jag fick till ett riktigt bra pass, så pass bra att jag hade ordentlig träningsvärk även i armarna och det tycker jag kan vara svårt ibland.
På kvällen blev det en 4,3km lång promenad med mamma, riktigt skönt!
 
Idag blev det ett nästan 2 timmar långt pass på gymmet. Körde mage och rygg idag, och det var nog det bästa passet med de muskelgrupperna på riktigt länge. Och jag ökade även lite vikt på ett par övningar.
 
Ikväll lagade jag en ny variant av lasagne, ett recept från BODY. En nyttig proteinrik variant med kyckling och zucchini. Den blev riktigt god och jag fick dessutom 3 matlådor, perfekt!
 

Svacka

Idag så vägde jag och mätte jag mig, och snacka om att all gnista bara försvann..
Men efter lite prat med min bror så är motivationen tillbaka. Men det fick bli ännu en dag fri från träning, just för att återfå motivationen. Och det hjälpte verkligen, så imorgon kör jag hårt igen!
 
Idag är det två veckor kvar tills jag åker till Göteborg med mina brudar, så fram tills dess kommer det bli ett jääääävla kämpande med träning och kost. Så kanske jag kan komma liiiiite närmare mitt mål!
Jag har en sådan klar bild i mitt huvud hur långt jag vill nå innan sommarn är över, och jag hoppas jag klarar det!
 
 
Den här bilden motiverar verkligen mig till att kämpa hårdare.
För dit vill jag inte tillbaka, jag SKA inte tillbaka!!
 
 

Telefonlös..

Herregud vad dålig jag blir på att uppdatera här när jag inte har någon telefon, och inga bilder blir det heller då..
 
Sen jag skrev sist har jag iaf hunnit med 3 pass på gymmet och även 3 jobbpass. Så idag var min kropp väldigt slut på ork, därför blev det vila idag..
Men imorgon är det bara att ta tag i det igen. Trots 4 jobbnätter denna vecka så har jag tänkt att jag ska hinna med iaf 4 pass på gymmet och 1-2 kettlebell pass hemma.
 
Förhoppningsvis så har jag min telefon igen om ett par dagar och då blir det både mer bloggande och mer bilder :)

Samvete

Ingen träning idag och jag har inte det minsta dåligt samvete ;)

Sov alldeles för länge pga att jag glömde ställe larmet inatt efter jobbet. Vaknade halv 1 och åkte då ut till Pilo, till min moster och kusin. Så det fick bli en massa sol istället för träning. Man får göra så ibland :)

Rygg

Jag nämnde i mitt tidigare inlägg om en ny strävan och nytt mål.
 
Det är så att jag tycker det är så sjukt snyggt med en riktigt vältränad rygg, där man verkligen ser musklerna. Jag vet att jag verkligen har byggt upp musklerna bra i ryggen och det har väl börjat synas lite grann. Men jag vill att det ska synas mer, mycket mer. Så nu är strävan att uppnå det, det är mitt mål med träningen under sommaren. Självklart så gäller det fortfarande att magen ska bort, men sen så ska ryggen byggas upp. Och det vet jag att jag även kommer må mycket bättre av då jag har lätt för att få ont i ryggen.
 
Jag tog en bild förra veckan för att se vad jag utgår ifrån, så just nu ser det ut såhär!
 
 

Bättre

Feberfri idag, endast lite ont i halsen :)
Men det får bli en dag i soffan så att jag blir helt frisk och förhoppningsvis kan träna imorgon.

Jag har en ny sträven, ett nytt mål nu under sommaren. Men mer om det i ett senare inlägg!

Feber..

Träningsvärken efter det brutala benpasset har äntligen släppt..

Men det har inte blivit någon träning ihelgen, vilket beror på feber och en ond hals. Mår dock bättre redan, så ett par dagars vila och mysket vätska ska nog göra att jag snart är fit for fight igen om ett par dagar max :)


RSS 2.0