Sjuk

Fortfarande däckad med en jävulsk förkylning som jag har tröttnat på ordentligt nu. Jag vara pigg och frisk så att jag kan träna, och även ta tag i en hel del annat som måste göras.
Bland annat så måste lägenheten städas ordentligt men jag har ingen ork i kroppen alls, så jag är i stort sätt liggande hela tiden.

Igår bröt jag mitt sockerlöfte och drack en redbull men idag har jag varit utan så det är bara att stå emot suget!
Nu ska jag förflytta mig till sängen och hoppas jag kan sova inatt.


Sockerfritt

Från och med idag så är det slut på allt socker, alkohol och andra onyttigheter i en månads tid!
Den här månaden kommer att fokusera en hel massa på träning, jag känner att jag behöver lägga i lite extra nu efter sommarn.

Dock så börjar ju inte den här perioden särskilt bra :/ Jag ligger däckad i soffan med vrålförkyld, ett rivjärn i halsen och en aning feber. Så ville jag ju inte börja detta, men det är bara bita ihop och försöka bli frisk så fort som möjligt nu!!



Back on track

Blev ingen träning igår, kroppen sa ifrån. Så det har blivit vila igår och idag. Men imorgon är jag på't igen, då väntar ett benpass av mördarklass. Jag räknar med att ha svårt för att gå på lördag ;)

Handbollen blev inte alls som jag tänkt det igår, det var en besvikelse. Så vi gör ett nytt försök med möte med Guif på måndag för att förhoppningsvis starta ett nytt lag i div 4 :)


Handboll

Jag kan nu avslöja mitt nästa steg inom träningen :D
Imorgon är det dags för mig att göra comeback på handbollsplan efter 8års frånvaro. Det ska bli något fruktansvärt kul att försöka börja spela igen!
Så det är bara att hoppas på att fot och knä håller. Isf ser ni mig i Div 3 med Torshälla HF (Göksten) i höst/vinter :D


Inte som planerat..

Det blev inte som jag hade tänkt det idag.
Jag hade tänkt mig ett ordentligt konditionspass med lite magövningar på gymmet. Men då det var fel på avloppet och det inte gick att få något vatten så fick det bli ett mage och ryggpass. Ett konditionspass utan vatten är ju lika med döden så!

Men det blev ett bra pass ändå tycker jag och jag har en liten känsla av att det väntas träningsvärk i magen imorgon ;)


Triceps och axlar

Idag blev det ett pass på gymmet med Frida. Körde ett pass med triceps och axlar. Jag lyckas alltid få till det passet riktigt ordentligt och är alltid helt slut efter.

En av det absolut roligaste med det passet är att jag verkligen märker skillnaden. Och nu börjar musklerna även att synas :)

Love it!!


v.33

Glömde ju bort att sammanfatta träningen igår, så här kommer det :)
 
Måndag: Triceps & axlar på gym, 4,3km pw
Tisdag: Ben & rumpa på gym
Onsdag: Vila
Torsdag: Mage, rygg & axlar på gym
Fredag: Biceps & bröst på gym
Lördag: Konditionspass och mage på gym
Söndag: Vila
 
 
En bra träningsvecka tycker jag nog :D

Motivation!!


Energi

Det blev aldrig något pass igår, tiden fanns inte till..
Men idag så gav jag mig fan på att jag skulle ner. Så jag åkte direkt från tentan till gymmet, galet trött och inte mycket energi i kroppen. Men jag tog mig genom det!
Jag ville dock inte köra något av min vanliga pass, för jag kände helt enkelt att orken inte fanns till det. Så jag drog till med några set axlar, rygg och även lite magövningar. Ett ganska så skönt pass!
Jag lät armar och bröst vila för imorgon är det nämligen biceps och bröstpass på schemat :)

Nu ligger jag i sängen med Body tidningen som kom med posten idag :)



Tidsbrist

Jag verkar inte få till det idag så jag hinner med gymmet :/
Det är alldeles för mycket som ska göras innan jobbet ikväll. Om jag har tur så kanske jag kan få in ett kortare kettlebellpass hemma ikväll iaf :)

Rätt spår

Jag fortsätter på rätt spår! Dock så har jag ätit alldeles för lite idag, måste bli bättre på själva kostbiten.

Jag körde ett benpass på gymmet idag. Svetten rann, musklerna värkte och benen veck sig efteråt. Ett jäkla bra pass blev det! Så bara att invänta den där härliga träningsvärken :)

Jag ska försöka få in ett pass imorgon med, hoppas jag kan pussla ihop mitt schema för det..

Nu ska jag ta lite melon, ost och ett glas cola zero :)


v.32

Sammanfattning över förra veckans träning ser ut såhär.
 
Måndag: Triceps och Axlar
Tisdag: Ben och Rumpa
Onsdag: Vila
Torsdag: Biceps och Bröst
Fredag: Heldags promenerande i Sthm
Lördag: Vila
Söndag: Mage och Rygg
 
 
En bra utförd vecka trots en massa "hinder" :)

Stenhårt!

Trots tentor och Kanadabesök så fick jag ändå till en bra träningsvecka under förra veckan tycker jag :)
Jag ska börja göra en veckosammanfattning över träningen varje söndag tänkte jag för att ha koll på vad jag har gjort. Så det kommer ett inlägg om förra veckan!
 
Idag startar en ny vecka med nya träningspass!
Från och med nu så kör jag på med tre jäkligt tuffa veckor med hård träning och bra kost. Inget godis, inga chips! Jag vet att det kommer bli jäääkligt tufft men jag vet också att jag kan klara det. Bara ge sig fan på´t så går det!!
 
 
Jag började hårt idag. Vid lunch var det gymmet, uppvärmning på crosstrainer och sedan 60min triceps och axlar. Riktigt bra pass! Och ikväll så blev det en promenad med mamma, slutade på 43min och 4,3km. Så en väldigt bra start idag!
 
Nu ska jag strax försöka sova och hoppas komma upp rätt tidigt imorgon. Och jag längtar faktiskt efter morgondagens benpass, alltid lika kul att mosa benen totalt :D
 

Monsterpass

Helt jäkla galet vilket bra benpass jag fick till. Benen värkte utav bara helvete och svetten bara rann när jag var klar! Det blev 3 set knäböj med stång (15kg på), 3 set/ben belgiska utfall med hantlar (4kg st), 3 setvadpress (25kg), 3 set benspark (32kg) och 3 set sittande lårcurl (54,5kg). Efter dessa var benen totalt slutkörda!! Då avslutade jag med 100 reps mage :) Det blev en ökning i både benspark och lårcurl med 5kg vardera. Skön känsla :D


Framsteg i bilder

Slänger in lite nytagna bilder! Inlägg om dagens monsterpass på gymmet kommer senare :)


Komplimanger

När man gör som jag och kämpar med vikten och att få tillbaka den där kroppen, så är komplimanger det bästa som finns! Det finns inget härligare än att höra "Vad du har gått ner i vikt", "det syns verkligen att du tränar", "vad fin du är i kroppen". Alla dessa och även ett par till har jag fått höra de sista dagarna. Det är verkligen helt underbart och det får en att bara kämpa hårdare. Tidigare var jag inget bra alls på att ta emot komplimanger, för jag tyckte väl inte jag var värd det. Men idag så lyssnar jag och tar åt mig, för idag är jag verkligen stolt över mig själv och det jag har åstadkommit. Så jag vill bara säga tack till alla som uppmuntrar mig och säger en massa fina ord! <3


Svårslaget!

Mötte upp Frida för ett pass på gymmet efter att jag skrivit tentan på förmiddagen. Det fick bli ett triceps och axelpass idag, kände att det var lindrigare för kroppen än mina andra pass.

Efter träningen så var jag helt slut. Åkte hem och tog en väldigt lång skön dusch, drog på mjukisshorts och en stor t-shirt. Sen slängde jag mig i soffan. Väldigt svårslaget!

Nu är det dags att slita sig ur soffan, laga mat och sen plugga resten av kvällen.


Taggad!!

Nu är jag riktigt taggad för att få komma iväg till gymmet igen. Och imorgon är det dags! Först skriver jag tenta i Brandteknik på förmiddagen i Västerås och sen åker jag ner till gymmet direkt. Ska bli skönt att få in rutiner igen nu när semestern är över och verkligheten börjar igen.


Seg

Kroppen känns lite seg idag.. Vet inte om det beror på dålig sömn bara eller om jag håller på och bli sjuk. Och eftersom jag inte tänker bli sjuk, för det har jag inte tid med, så tänker jag avvakta med träningen idag. Känner jag mig pigg i eftermiddag så åker jag ner, annars får det vänta tils efter helgen.
 
Min sista semesterhelg börjar idag, nästa helg är det dags för jobb igen. Så ihelgen ska jag bara njuta av att vara ledig. Å-festen med mina fina vänner och därtill alkohol, så därav ingen träning ihelgen.
 
 
 
Såhär långt har jag kommit, såhär ser jag ut i nuläget!

Instagram

Som ni kanske kan ha märkt så är det väldigt upp och ner när det gäller uppdateringarna här. Men det har mycket att göra med att jag inte hinner då bloggen/bloggarna inte är prioriterade under sommaren. Men ni som vill ha lite bättre koll på mig under den här perioden kan följa min träning och det övriga i vardagen på Instagram, heter där @nilseen.

Följ mig!


RSS 2.0