Fotjävel!

Tentaplugget tar fortfarnade väldigt mycket av min tid.
Men imorse så blev det ca 40min med kettlebell, underbart skön träningsform som jag måste göra oftare alltså. Det är riktigt bra träning som verkligen tar på musklerna. Så ja, mer kettlebell helt enkelt!!

Efter att tjejerna varit här ikväll så fick jag ett ryck och gav mig ut på en kvällspromenad, men efter drygt en kilometer var det bara att vända hem. Jag hade så himla ont i benhinnorna och foten att jag ärligt trodde att jag skulle brista i gråt!! Jag klarar verkligen inte av asfalt, det gör så fruktansvärt ont :/
Så imorgon ska jag ringa Södertälje sjukhus och fråga vart min tid har tagit vägen, för nu har jag väntat i 7 månader.. Jag är trött på den här helvetes foten!!



Paus

Idag har jag haft en sådan fruktansvärd träningsvärk i baksidan av axlarna, en något jobbig men ändå skön smärta!
Jag har valt att koncentrera mig tentaplugg och städning idag, så därför ingen träning på dagen.

Men ikväll blev det en promenad med mamma. Det var skönt att få röra på sig, snacka lite skit och komma ifrån lägenheten en stund :) Efter det så åkte jag hem och lagade lite mat, grillad kyckling och avokadosallad :)



Progress


Jag gillar't!


Spagetti

Tillbaka på gymmet och gud så underbart :D
Körde ett pass med triceps och axlar, det var en stund sen jag körde genom det passet. Jag är helt slut i armarna, har lite spagettiarmar nu. Så ja det kändes att det var en stund sen, men det är en härlig känsla när man är så trött i musklerna att armarna bara skakar ;)

 

kommit emellan..


Norgebesök och begravning har kommit lite emellan träningen tyvärr..
Men fick in en promenad imorgon och imorgon är det dags för gymmet, då ska gymkortet förlängas :)


Svettigt

Känner mig nästa lite tjatig men gud så underbart det är med morgonpromenader!!

Som ni kanske förstår så var jag ute på en promenad även denna morgon. Rundan blev lite kortare än igår, den blev 6,12km för att vara exakt :) Anledningen till detta är att jag på eftermiddagen/kvällen ska jag ut till Ida i Hållsta och gå en sväng med henne. Alltid trevligt med promenadsällskap :)
Jag var bra varm och svettig när jag kom hem från dagens runda, men inte så konstigt när temperaturen stigit till 20 grader när jag kom hem..

Idag värkte det ordentligt i fot och benhinnorna innan jag kom in i skogen och fick lite skonsammare underlag. Känner att foten är ganska så sliten just nu faktiskt, imorgon hoppar jag över promenaden. Det får istället bli gymmet :)



Ny runda

Det är en underbar känsla man får efter att ha klarat något man inte trodde att man skulle göra.
Imorse så hade jag en aning värk i foten och det tog emot ordentligt att ta sig ur sängen och snöra på mig skorna. MEN jag gjorde det ändå!
Jag tänkte att jag går bara den korta rundan på ca 4km, men när jag väl var igång så gick det inte att stoppa. Så jag gick min längsta sträcka hittills, det blev 7,1km :) Vilket var hela 5an och vägen fram och tillbaka till spåret. En underbar runda faktiskt :)


Vädret <3

Vaknade upp med en ordentlig träningsvärk i både rygg och mage, som bara blivit värre under dagen. Men vilken härlig smärta det är :D
 Jag gav mig ut i spåret imorse. Min fot ville inte alls och gjorde riktigt ont efter bara 1km, men jag gav mig fan på att fortsätta och inte vända om. Så jag tog mig genom hela rundan av ren jäkla envishet och vad skönt det var efter!
Hade riktigt ont efter men det var härligt att jag tog mig runt och på en bra tid också. 6km på 57min blev det :)
Efter promenaden så gjorde jag lite kettlebell övningar också. Sen blev det en sen frukost innan en härlig dusch!

Resten av dagen har spenderats i solen :D Älskar vädret!


   


Träningslinne

Det känns redan mycket bättre nu efter att ha kommit tillbaka lite till mitt vanliga liv. Träningen har kommit igång och maten börjar funka igen. Maten kanske inte blir fullt ut denna vecka, pga kass ekonomi men det tar jag igen när lönen kommit ;)

Idag tog jag cykeln ner till gymmet och körde ett pass. 1,5 timma med mage och rygg blev det. Och det kändes att det var ett tag sen jag körde ett ordentligt ryggpass, det var tugnt men riktigt skönt!!
Jag hoppas på att kunna ha lite träningsvärk imorgon ;)


När jag idag drog på mig ett träningslinne som tidigare varit alldeles för tajt så fick jag en härlig känsla. Det satt perfekt och när jag såg mig i spegel så såg jag ju nästan smal ut! Så nu måste jag nog ta och göra en ny mätning, det har nog kanske hänt mer än vad jag själv tror :D


Tillbaka

Igår var jag och mamma ute på promenad.
5,5 km på drygt en timma blev det. Och det var riktigt skönt, nu måste jag komma tillbaka till träningen.
Jag är inte mig själv utan den, jag behöver den. Så imorgon tänker jag nig ta mig ner till gymmet :)

Och denna vecka så kommer cykeln gå varm, för min bil är bara för nödanvändning. Då det ena däcket är så pass dåligt att det kan smälla när som..



morfar



Jag har tappat fokus och motivation efter att min morfar gick bort i måndags.
Jag har inte haft ork till träning, diet och blogg.
Men jag ska försöka komma tillbaka nu..



Lerigt

Inget gym idag som sagt, men en promenad med mamma blev det :)
Var väl kanske inte bästa dagen att ge sig ut i skogen kanske, det var bra jäkla lerigt. Så vissa ställen var svårare att gå på än andra ;)
Men 5,5km fick vi iaf ihop tillslut, riktigt härligt!







Lerigt

Inget gym idag som sagt, men en promenad med mamma blev det :)
Var väl kanske inte bästa dagen att ge sig ut i skogen kanske, det var bra jäkla lerigt. Så vissa ställen var svårare att gå på än andra ;)
Men 5,5km fick vi iaf ihop tillslut, riktigt härligt!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422022.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422022.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422022.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422022.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422053.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422053.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422053.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422053.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422127.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2940924/images/2012/pic_202422127.jpg" class="image">


Träningsschema

Igår blev det ett par timmar nere på gymmet.
Den första studen spenderades med att gå genom ett träningsschema med Fia. Hon bad mig nämligen om hjälp nu när hon ska börja träna på ask, så jag slängde ihop ett program åt henne och hjälpte henne igår med allt. Jätte kul :)
Efter jag hjälpte henne så körde jag ett lite lugnare benpass, för jag kände mig lite sliten i kroppen.

Idag hoppar jag gymmet, känner mig inte helt på topp efter en jobbhelg med lite sömn. Så idag blir det endast promenad. Så jag ska ta mig hem till mamma efter jag duschat, sen går vi ut på en sväng. Tänkte utöka den vanliga rundan lite grann :)

Biceps

Efter bilden igår så har jag verkligen fått mersmak för det här med armpassen. Så idag drog jag till med ett biceps och bröst pass, vilket jag måste köra mer :)
Ett riktigt bra pass och på de två sista övningarna var det väldigt mycket vilja som spelade in, för jag var verkligen helt slut i armarna. Underbart!!

Nu är det väldigt mycket jobb fram till på torsdag, jobbar alla dagar utom söndag. Så vi får se hur mycket tid och ork jag kommer ha. Men jag ska försöka hinna med minst ett pass om dagen iaf :)

Jag har nyss slängt i mig mat och ska nu fixa ordning mig för kvällens jobb. 21-03 på Brasserie är det som väntar, hoppas på en bra kväll spelmässigt och så har jag bästa Frida bredvid mig hela kvällen. Perfekt ju!



Smoothie

Ingen promenad på morgon idag, utan snart ska jag slänga i ett par maskiner med tvätt och dra mig till gymmet :)

Ett hett tips för dom som (läs:jag) har svårt att äta frukost är att slänga ihop en smoothie. Det är enkelt, mättande och slinker ner väldigt lätt även tidiga morgnar.
Min bestod idag av banan, hallon, blåbär, yoghurt och lite vaniljprotein. Super gott :)

Nu är jag riktigt taggad för ett pass på gymmet, biceps och bröst idag!


Synligt

Tidigare har jag inte direkt fokuserat något på armarna under min träning, inte förrän under den sista 1,5 månaden ungefär..
Men nu älskar jag armpassen, som jag delar upp i två. Ena passet är triceps och axlar, det andra är biceps och bröst. Och nu har jag börjat få härliga resultat :D

På 4 veckor har jag börjat få mer slimmade armar än tidigare (fortfarande jätte mycket att jobba på).


Den övre bilden är tagen för 4 veckor sen, den undre tod jag igår :)


Motivation


Bikinisäsong

Gårdagens gympass blev riktigt bra och jag fick till övningarna perfekt rakt igenom :D
Så idag har jag en härlig träningsvärk i både armar och axlar, skönt. Jag har saknat det och det känns bra att komma igång igen nu.

Idag var det tänkte att jag skulle ta en morgonpromenad och att jag sen skulle ner till gymmet. Men.. Jag vaknade med jordens huvudvärk och lite seg i kroppen. Vilket förmodligen beror på en kombination av en väldigt jobbig pollenallergi och dåligt med sömn sista veckorna.. Om huvudvärken släpper så ger jag mig ut i spåret senare, känner att jag både vill och behöver det. Måste ju få igång min förbränning nu om jag ska kunna få bort det där som jag stör mig på till bikinisäsongen börjar ;)

Skit väder

Riktigt jäkla skit väder idag, massa regn som kommer ner från himlen..

Så idag blev det ingen morgonpromenad. Den byttes ut mot frukost under filten till Grey's, inte helt illa heller :)

Men nu ska jag packa träningsväskan och dra mig ner till gymmet. Längtar!! Idag ska jag köra slut på mig själv, triceps och axlar står på schemat :)



Mat

Känns riktigt bra att jag har fått ordning på maten och att jag även hittat sätt att variera allt på :)

Till lunch testade jag lite nytt. Stekte upp köttfärs som jag blandade med salsa Mexicana från go green, slängde även i lite majs. Snabb och enkel lunch som är rik på både fiber och protein :)

Till middag blev det en röra av det som fanns hemma. Fläskfilé, bacon, champinjoner och crème fraîche och till det blev det broccoli :)

Ikväll unna jag mig lite sweet chili dipp och gurka!


Stumma ben

Nu känns benen en aning stumma faktiskt, men det är ändå helt underbart skönt ju :)
Imorse blev det en promenad på 5,44km. Jag utökade den vanliga 2,5:an med en av avstickarna för 5:an. Den var ju dock längre än vad jag trodde, den var nämligen på 1,4km den där "lilla" avstickarn. Men jag fixade hela rundan på 58min, alltså under en timma vilket jag är väldigt nöjd med just nu :) Det boksatvligen rann om mig och jag var helt slut när jag kom hem.
Strävan med alla rundor i spåret är ju att hela tiden försöka slipa på tiden och öka hastigheten. Och jag känner att jag är på väg åt rätt håll nu :)

Dock så känner jag att min kropp inte riktigt är upplagd för gym nu, så jag ska nog vänta med det till imorgon. Så i eftermiddag så prioriterar jag pluggandet istället :)



Bra dag!

Riktigt bra dag ur träningssyfte ;)

Det blev först en morgonpromenad i spåret, på 4,2km. Och nu på eftermiddagen så tog jag och Ida en härlig promenad ute i Hållsta. Vi skrapade ihop 5,3km. Så idag har jag gått 9,5km, underbart :D

Efter promenaden så blev det mat hos Ida, broccoli och ost- och baconsås :) sen har vi tittat på fotboll i den härliga kvällssolen!


Smärta!

Jag vill inget hellre än att ge mig ut i spåret, men jag har så fruktansvärt(!!!!) ont i min fot efter den här dagen. Stå på ett betonggolv i stålhättor i 8 timmar är inte vidare bra för min fot :/
Så jag åker istället hem till mamma snart, ska titta på handbollen hos henne :)


Bra start!

Började "nya livet" med en timmas simning idag, cykel istället för bilen och en kycklingsallad på waynes.
Imorgon jobbar jag på Lidl 7-16 så då får det bli spåret på kvällen, ska satsa på att gå liiite längre än tidigare :)

Middagen idag blev grillad hemmagjord hamburgare med sallad istället för bröd, avokado och vitlökssås gjord på kvarg. Till det så blev det min hemmagjorda coleslaw. Allting blev super gott :D


Nu jävlar är jag på gång och jag ska verkligen fixa det här!!



Stenhårt!!

Då var det dags att börja jobba stenhårt, ännu hårdare än vad jag gjort tidigare!
Mitt mål är att jag ska tappa 6kg fram till midsommar och jag har då 7 veckor på mig. Det kommer bli jäkligt tufft och jag kommer säkert bli lite små knäpp under vissa stunder. Men i slutändan kommer det vara värt det!

I två veckor nu kommer jag att köra en typ av urrensning, vilket innebär noll kolhydrater. Det kommer att bli massor av protein och massa bra fetter. Istället för ris, pasta och potatis så blir det grönsaker och rotfrukter.
Det tuffaste den här perioden kommer att bli att hålla sig borta från alla sötsaker, vilket alltid är min största fälla. Men jag ska klara det!

När det gäller träningen så ska jag nu lägga in mer förbränningsträning. Det kommer bli 3-4 vanliga styrkepass på gymmet och sen kommer ett pass på gymmet att bestå av endast kondition. Utöver detta så ska jag få in många varv i spåret har jag tänkt. För om jag ska klara det här till midsommar så måste jag öka förbränningen. Det räcker inte med bara styrketräning, jag måste bränna mer fett!!



Just nu så utgår jag från en vikt på 86kg och ett midjemått på 75cm..
Och det ser ut såhär




Resultat ska flöda


Varit frånvarande ett tag. Men nu är det dags att komma tillbaka, mer taggad och inspirerad än någonsin tidigare.

Imorgon kommer jag att dela med mig av mitt nya kost- och träningsupplägg. 6kg ska bort till midsommar, 2 månader av stenhårt jobb!

Nu ska kilon rasa och självförtroende ska byggas!!


RSS 2.0