Gym

Det blev tyvärr ingen promenad imorse.
När jag vaknade kände jag en lite antydan till halsont och var lite snorig, så då vill jag inte gå ut och riskera någonting. Så det fick räcka med ett pass på gymmet på eftermiddagen.
Det blev ett väldigt skönt pass. Körde fokus på rygg och på benen idag!

Imorgon så slänger jag upp förändringen för oktober, både i mått och i bilder :)

vila

Ihelgen så har jag vilat helt ifrån träningen. Efter den jävulska träningsvärken så kanske det var behövligt!
Men imorgon är det en ny vecka och då kör jag hårt igen! Morgonpromenad och ett eftermiddagspass på gymmet står på schemat :D 

Fröslunda

Idag fick musklerna vila från gymmet. Så istället blev det en promenad :)
Tog en runda runt Fröslunda och fick ihop totalt 2,95 km, så helt oki tycker jag. När jag kom hem blev det några enkla kettlebell övningar också :)

Ihelgen ska jag försöka få upp lite bilder också!

Underbara smärta

Vaknade upp i morse med en sjukt brutal träningsvärk i typ hela överkroppen. Men jag hade bestämt mig för att åka ner till gymmet, så det var bara att ta sig upp och hoppa i träningskläderna.

Det blev ett ganska så skönt och lagom hårt pass. Började uppvärmningen på bandet och sen körde jag fokus på bröst och rygg :) Det kändes ordentligt i vissa övningar att jag körde rätt hårt igår för att vara första gången på länge. Men träningsvärk måste vara den mest underbara smärta som finns, då vet man att man gjort som man ska :D

Imorgon får det bli vila från gymmet. Musklerna behöver vila så det får bli en promenad imorgon bitti istället :)

Gymmet

Idag körde jag mitt första träningspass på gymmet på drygt 3 månader. Men gud vad skönt det var :D Och jag har inte alls tappat så mycket som jag var rädd för att jag skulle ha gjort. De grejerna som jag hade tappat lite på kommer jag nog att kunna bygga upp rätt snabbt igen :) Och jag upptäckte att min kondition är bättre nu än sist jag körde gymmet. Det kände jag tydligt när jag gick på trampmaskinen, flåset funkade bra och jag hade orkat mer men benen tog emot. Men där känner jag att jag kommer kunna pressa mig själv till att bli bättre :)

Jag är så grymt laddad för att köra ordentligt med träningen nu när jag har kortet. Så imorgon är det ner och köra ett pass igen :D

Bra dag!

Idag har jag fixat nytt gymkort och köpt ny träningsväska :)


Bra dag!

Idag har jag fixat nytt gymkort och köpt en ny träningsväska :)


Knäpp..

Jag tror att jag börjar bli knäpp :p
Jag ligger i sängen och försöker läsa lite. Men allt jag kan tänka på är mitt kommande träningspass på gymmet imorgon :)

Jag har nog aldrig varit så taggad för att träna förut :D


Gymkort

Imorgon ska jag äntligen ner till Stefan i Hälsohuset och fixa mitt gymkort :D

Mitt gick ut i augusti och på grund av den dåliga ekonomin så har jag inte kunnat förlänga det. Men nu har min älskade lillebror lånat ut pengar till mig så nu kan jag äntligen förlänga det :)

Det ska bli så jäkla skönt att komma igång igen. Och de ska bli kul och se om och isf hur mycket jag har tappat :p Förhoppningsvis inte så mycket, men annars kan jag nog bygga upp det rätt så snabbt ;)

Mätning

Hade återigen mätning, och jag var faktiskt nervös och rädd för att inget skulle ha hänt.
Men resultatet blev nog ändå godkänt, med minskning i stort sätt överallt.

Den här veckan kommer förmodligen gymkortet att fixas och då jäklar ska det hända saker. Det går för sakta just nu..

Bra dag!

Jag älskar när man ställer sig framför spegeln och ser skillnad på kroppen. Och känner skillnaden!
Jag får inte panik av att se mig i spegeln längre, det är en riktigt härlig känsla :)


Alkohol

Jag gillar min "diet" sen vi kom hem från Norge.
Jag har inte gjort något extremt för att anstränga mig, ett par promenader bara. Har mest bara ätit och druckit en del alkohol, och jag har gått ner 2kg på två veckor nu :p


Kläder

Vad underbart det är när man hitta kläder inne i garderoben som sitter så himla mycket bättre nu än vad det gjorde för ett par månader sen.
Jag har haft lite ångest för en skjorta som varit alldeles för taht över magen, men idag så testade jag den igen. Och herregud vilken skillnad, den satt alltså riktigt löst nu!
Det är så skönt att jag börjar märka ordentlig skillnad nu, det håller motivationen uppe :)

Milstolpe!


Idag gjorde jag min två-veckors-mätning och resultatet var riktigt bra :D
Det bästa av allt är att jag nu har kommit under 80cm i midjan, så jävla skönt!! Det är nästan 2 år sen jag var där sist, och mindre ska det verkligen bli.
Jag är fullt bestämde att lyckas nu!


Nya tag

Det har varit väääääldigt dålig uppdatering här, men det är ju för att jag har varit i Norge en vecka.

Det har varit enormt mycket onyttigheter den här gångna veckan. Men nu ska det bli bättre igen, och även med träningen.
När det gäller maten så kommer jag forsätta med samma som innan, minimalt med kolhydrater i veckorna och sen får jag äta som jag vill till helgen. Det kan förkomma kolhydrater till lunch i veckorna, men det blir de dagarna som jag jobbat. Just för att jag faktiskt ska orka jobba, min kropp behöver det då.

Träningen så ska jag bli bättre på promenaderna, mer styrkepass hemma och sen ska jag verkligen försöka komma iväg och simma ibland. Förhoppningsvis så kan jag fixa nytt gymkort till nästa lön, vill komma igång där så fort som möjligt :)

RSS 2.0