Nöjd!

Jag är faktiskt riktigt nöjd över mina två senaste pass på gymmet, igår och idag.
 
Igår blev det ett riktigt bra och intensivt benpass, då jag hade lite begränsat med tid. Men jag gick fullt ut och var helt död i benen när jag var klar. Jag körde även en ny utfallsövning, belgiska utfall, som var galet effektiv på sätesmuskel. Så idag har jag en riktigt ordentlig träningsvärk i rumpan och även  låren känns lite små stela. Men det är en bra smärta så jag njuter :)
 
Idag blev det mage och rygg. Det känns som att jag orkar mycket mer nu, det känns verkligen att jag har byggt upp musklerna ordentligt. Det blev 3 set mage och 4 set rygg!
 
 
Jag hoppas att jag ska orka med ett pass både lördag och söndag. Jag jobbar nämligen natt både ikväll och imorgon, det brukar slita på kroppen men jag ska göra mitt bästa :)
 

Snygg på gymmet!

Jag bara älskar att köpa träningskläder och få vara snygg på gymmet. Träningen blir automatiskt mycket roligare med snygga kläder! Så nu senaste dagarna har jag inhandlat lite nytt :)
 
 
 
Långärmad tröja från Nike, Trosor från Soc, 7/8 tights från Röhnisch & Sport-bh från Soc

Skit axel!!

För drygt 1,5 år sen så drog jag till ett muskelfäste i axeln/bröstet. Dessvärre så gör sig den skadan påmind mellanåt och nu är ett sådant tillfälle. Jag tror jag lyckades ta i lite hårt under måndagens bröstpass, och dålig stretch, så nu har jag en jäkla smärta.

Men med lite vila även idag och insmörning, plus ett par tabletter så ska det nog vara mycket bättre till imorgon :)

Love it!

Det absolut bästa som finns är förändring som man kan se med egna ögon!
Nedan är resultatet av tio veckor.
 
 
Jag är på väg, på väldigt god väg :D

Tungt!

Genomförde ett helt sjukt bra biceps och bröstpass. Jag hade det väldigt tungt när jag skulle köra bilen till Tuna efter det. Ingen höjdare utan servo, men snart får jag nog hem min nya bil så ;)

Men jag var riktigt nöjd med passet, och nu har jag äntligen börjat våga mig på bänkpressen. Jag har varit lite fel när det handlat om den förut, men nu så :)

Det är verkligen underbart att ha kommit tillbaka nu, och det är så härligt med den konstanta träningsvärken i kroppen igen ;)

Tummen upp!

Bloggappen är för tillfället ur funktion, vilket gör det segt för mig att blogga då min dator och jag inte kommer direkt överens..

Idag var jag på gymmet och körde ett triceps och axelpass. Fick ihop 5 set triceps, varav 2 koncentrationsövningar, och 4 set axlar. Men jag kände inte att jag var klar, det fanns mer att ge, mer energi i kroppen. Så det blev 100 reps mage och sen 17min "bergsklättring" på löpbandet!
Så det blev ett helsikes pass alltså, grymt underbart!!

 

Ben och födelsedag

Gårdagen innehöll ett helvetes benpass på gymmet och på kvällen födelsedagsfika hos min fina kusin. Men jag satsade faktiskt på att äta mer jordgubbar och mindre glass och grädde. Så lite plus i kanten till mig där ;)

En jävulsk träningsvärk i rumpa och lår gör att det idag blir solstolen för mig. Vaknade även med lite halsont så ingen träning, tror dock det beror på pollen men bäst att vara på den säkra sidan :)


ofrivilligt

Det har visst blivit lite ofrivilligt sommarlov även från bloggen i några dagar.
Men jag lovar att ändra på det. Imorgon kommer det ett inlägg om hur jag har tänkt lägga upp träning och kost för de kommande veckorna, fram till semestern :)


Sommarlov

Lov innebär mer tid över till träning, bra kost och rutiner. Nu jäklar läggs det i en högre växel :D


ready to work hard

Bloggen är tyvärr lite bort prioriterad för tillfället pga tentor.

Men däremot så har jag åtminstone kommit igång med träningen och jag ångrar verkligen att jag la ner den. För jag mår så mycket bättre av att träna :)
Det blev ett mag- och ryggpass i måndags. Och idag så blev det först ett triceps- och axelpass på morgon och på kvällen en promenad på 4,23km med mamma :)

Jag har kommit igång bra, men imorgon blir det vila då det ska skrivas två tentor under dagen!



Motivation




Skogen

Inget gym idag heller, kände inte suget efter vikter idag. Men dock efter motion och skogen :)
Så det fick bli en morgonpromenad på 6,9km i skogen!


Ego!

Idag tog jag äntligen tag i det!!
Dock fick det vänta till kvällen, men det var värt längtan. Det blev då en promenad med mamma. Vissa dagar är det verkligen det bästa, både motion och få prata av sig lite grann :) nödvändigt idag faktiskt!

Efter promenaden så åkte jag hem, började med maten och tog en härlig dusch. Peelade hela kroppen, ansiktet och även lite fotvård. Blev också en ansiktsmask senare :)
Toppade hela kvällen med cola zero, gurka, dipp och ett par bitar mörk choklad till en film :)



Inte som jag ville..

Blev inte alls som jag ville eller tänkt idag.
På grund av att jag lyckades stänga av klockan och somna om så tid till promenad fanns inte. Sen var det massa plugg och kalas så inget gym heller..

Försöka ta nya tag imorgon istället!


Äntligen!!

Nu har äntligen träningssuget kommit tillbaka!!
Jag ville egentligen träna idag men huvudet sa ifrån efter en tuff tenta, så väntar till imorgon så jag inte tappar det igen.

Jag hoppas på morgonpromenad imorgon!


hard work

För att försöka hålla kvar er lite grann innan jag är tillbaka igen så får ni nu en bild på vart jag befinner mig nu, jämfört med för lite mer än ett år sen..



Jag måste jobba på att försöka se hur långt jag kommit och vara stolt över det!
Trots att det är mycket kvar att jobba på..

Tappat suget..

Jag har absolut ingen motivation eller sug till träningen alls. Allting är som bortblåst..
Jag kom av mig efter att min morfar gick bort och efter det har jag inte riktigt kommit tillbaka. Och nu har jag så himla mycket med skolan, jag har så mycket tentor i huvudet att jag inte kan tänka på annat. Och det här sugiga vädret gör ju inte att man blir piggare direkt..

Jag har bestämt mig för att hålla upp med träningen tills att mina två första tentor är skriva. De skriver jag måndag och tisdag eftermiddag. Så efter de två så ska jag försöka komma tillbaka ordentligt, för det här funkar inte. Jag måste träna, jag måste få svettas och jag måste få känna musklerna värka, för jag mår så himla mycket bättre utav det.
Om jag inte gör det för mig själv så finns risken att jag hamnar i en ny svaka och går ner mig, och det risken kännas väldigt stor nu tyvärr :/ Så några dagars uppehåll, sen kör jag igen!!

Change




Fråga

Fick en fråga i ett tidigare inlägg och tänkte att det kanske är fler som vill veta svaret på den, så jag lägger upp svaret här :)


Postat av: Anna
Hur mycket har du tappat i vikt:)? Ser bra ut!


Först och främst, tack :)
Jag har hittills tappat 8,2kg. Visst är det jätte bra för många, men jag tycker det är alldeles för lite för mig. Jag har fortfarande 16-17kg kvar att tappa.
Något som jag däremot är ganska så stolt över är att jag har tappat ca 100cm över hela kroppen och jag har byggt upp en hel del muskler i kroppen. Därav min långsamma viktnedgång.



Jag ska slänga upp lite förändringsbilder i ett inlägg senare :)

RSS 2.0