Skolan

sitter i skolan och väntar på att konstruktionen skall börja så man får sluta någon gång, har verkligen ingen lust att ha de alls. så jäkla tråkigt.
och så kunde jag har sovmorgon till halv 11 imorse, för vi hade ingen lärare alls på matten. vikarien kom aldrig. Sen vad det projektarbete, började på rapporten nu. och nu har jag ju då lunch, och har dö tråkigt.
efter skolan är de bara hem och äta och så innan det är dags för utbildning klockan 16 på mulligan :) ska bli riktigt kul att komma igång med det så man kan börja jobba snart. får se hur länge jag ska vara där då, kan vara allt från 1 timma till 4-5 timmar, vi får se :)
imorgon är jag ledig, så skönt. är ju egentigen friluftsdag men kan inte göra någe så jag blir hemma då. ska till mia och fixa tiden för balfrisyren, sedan stefan och fixa till ryggen. efter det blir det träna en stund innan toffe skulle bjuda mig på lunch :) sen ska vi till lernia för att kolla upp hans utbildning. Hela eftermiddagen kommer efter det gå åt till att baka och fixa, då släkten kommer på kvällen. jag fyller ju 19 imorgon :)
Fredagen blir skola som vanligt med födelsedags fest hos ida på kvällen, hon fyller ju oxså imorgon. lördagen blir en hel dag med lina först innan folk kommer på kvällen, då blir det fira med vänner innan utgång :) ska nog kunna bli en ganska så oki helg ;) haha

aja nu ska jag dra, ska försöka sysselsätta mig med någe innan lektionen börjar om ungefär 25min.

Hejdå!