Tredagars

Idag var det dags för min kära kropp att vila och det var nog ett väldigt bra val av mig tror jag. Den behövde en dag att återhämta sig, men gud vad jag har känt mig rastlös i kroppen trots den extrema träningsvärken! Det tar jag dock som något positivt :) Att både kroppen och huvudet vill trots att man är sliten. 
Jag passade på att ta en liten sovmorgon idag och gick inte upp förrän 9, skönt!! Sen så har jag pluggat, skjutsat mamma och Roger till tåget, handlat och bara slappat i soffan. Perfekt uppladdning för en jobbhelg, en tredagars, lör-mån. Och lönehelg innebär förhoppningsvis lite fart på jobbet :D

Imorgon är jag tillbaka på gymmet igen, såklart ;) Det blir ner och köra ett armpass direkt efter jobbet innan jag ska hämta mamma och Roger vid tåget igen! Längtar efter det passet faktiskt, börjat tycka om det mer och mer. Det har ju tyvärr inte vart min favorit, armar och bröst har jag tyckt vart ganska tråkigt förut av någon anledning.. Men om jag får träna upp styrkan så kanske det blir roligare :)


Imorgon är det 1 mars, ny månad och med det nya mål och planer. Mer om det kommer imorgon :) Ska slipa lite på det under dagen imorgon innan ni får veta!



Ryggen, min favorit (minus ryggfettet)