Fest helg :)

Och så var även denna helg snart över.

denna helg har faktiskt varit ganska så händelsefull :)
I fredags var det skola, sen ming och sen hade jag utbildning mellan 16 och 20. Efter den var det bara hem och äta och fixa iordning mig, sen bar det ut till skogstorp för att hämta upp christoffer och jocke för att åka ut till bk-stugan på Idas 20-års fest. Åkte därifrån runt 1, vi fick då börja med att skjutsa hem jocke för han var inte för pigg :P haha, sen skjutsa vi hem putte och fia innan vi hämta bror i hällby och skjutsa hem honom. Efter det fick vi äntligen åka hem och sova, klockan var väl runt 2 när vi va hemma.
igår var det bara att gå upp i skaplig tid för att åka hem och göra iordning inför kvällen :) sedan var det utbildning igen mellan 16 och 20 egentligen, men eftersom  jag skulla ha folk klockan 19 så fick jag gå tidigare. Då var de hem och äta och göra sig iordning medans folket droppade in :) vid 19.30 var de fullt hus och förfesten var i fullgång. Sedan blev det utgång vid 23.30 :) det var inte allt för mycket folk ute men jag hade kul iaf. sen gick vi till corner och käka innan pappa kom och hämta oss vid 3 tiden :) idag sov vi till 1 ungefär, as skönt.
Det enda man blir så trött på är att folk ska grisa så jäkla mycket, och inte lyssnar när man säger åt dom. Blir så trött på de.
men men de vet man till nästa gång.

nu ska jag ta och sova, skola imorgon igen.

Gonatt!