helgen :)

fredagen vart ganska så lugn eftersom att jag jobbade till 19.15 på kvällen. Sedan kom gison, eric och jonas till christoffer :) Var här en stund och sedan ner till perrongen, jag körde så det blev en rätt så tidig kväll. Men trevlig :)

lördagen var det sova länge, sedan hemma och fixa iordning inför kvällen och förfesten hos mig :) De första började droppa in strax innan klockan 6. vid halv 8- 8 var det full gång, började med vattenfall redan vid halv 7 så folk kom igång ordentligt. Så när Linn, Madde och Mattias kom var vi andra rejält på g ;D Det var en helt underbar kväll, mycket dricka och mycket trevligt sällskap. Några försvann ner på krogen redan vid 10, det var ungefär vid den tiden som det vart som roligast :) blev kanske lite mycket jobbsnack med mattias men va faan ;P haha, vi satt ute nere vid poolen hela tiden, var grymt mysigt. Sen vid 23.20 fick vi skjuts utav eric ner på krogen. Haha var grymt full bil, eric och jonas fram, humbla, madde, lina och toffe bak och jag mattias och linn i skuffen :P var bra trångt, men men va faan vi slapp ju ta bussen :) var väl inne på lotus strax innan 24 tror jag det var, och då börja man med att tappa bort alla. Toffe mådde ju inte bra så Gison fick hjälpa honom, jag tappa bort alla. Hitta Mattias som jag sedan tappade bort igen, och sedan fick ju jag gå ut med toffe till eric som fick skjutsa hem honom. Sedan in igen, hitta linus efter typ 10min och sedan leta vi efter de andra i 10min till innan vi hitta dom :) och då var det dansgolvet som gällde resten av kvällen, var så jävla kul. Träffa jätte mycket folk som man kände oxså, grymt trevligt.
Vid 01.55 fick alla brotom till bussen men min åkte ju såklart ifrån mig och fick då ta en taxi hem. I 45 jävla minuter fick jag stå själv på stan och vänta, som tur var hade jag iaf mattias att prata med i telefon. fick inte tag på en jävel, men han hade precis kommit hem så prata med honom för att slippa stå helt själv. Till slut kom ju taxin och jag fick äntligen åka hem, men va händer då? joo jag kommer på att jag inte har några nycklar, för dom hade toffe som åkte hem för flera timmar sen. Fick ringa och väcka pappa :P Klockan var väl cirka 03.15 tror jag när jag väl kom in i värmen och kunde gå och lägga mig. Var en lång och helt underbar kväll med de bästa vännerna :D

Söndag vart väldigt lugn, sov till 12, sedan blev det tuna med mamma en liten stund och sedan umgicks jag med toffe och gison som vanligt :P haha

idag blev det tyvärr bara 1 timma på jobbet, fick sedan åak hem. så legat hela dagen och blir hemma imorgon med. men onsdag får jag faan tvinga mig själv att gå dit, kan inte förlora mer pengar ju.

   
   

Tack för en underbar kväll alla som var med!
Måste vi verkligen göra om snart :)