Vårkänslor

Solen skiner hela dagarna och det är helt underbart! Man får sådan energi av det och humöret blir så himla mycket bättre :)
 
Igår hade jag en riktig fixar dag hemma. Tvättade, städade och rensade ut lite bland en massa papper. Även ett bra pass på gymmet hann jag med, körde på riktigt hårt med rehab för knät och slitet har gett resultat. Jag börjar få tillbaka styrkan sakta men säkert, så igår var sista dagen på cykeln för mig :)
 
Idag har jag genomfört ännu ett bra pass på gymmet. Knät fick en bra träning, och idag gick jag då från cykeln till trampmaskinen istället. Vilket känns jätte bra för då får jag röra på mig mer, får igång förbränningen mer och får upp konditionen igen :) Sen blev det rygg och tyckte jag körde på bra, så det kommer nog helt klart att kännas imorgon ;)
Idag har jag även lunchat med Ida, efterlängtat! Det var längesen vi träffades bara vi två, har saknat de stunderna. Gick runt lite på stan också, så jag fick inhandla mig en ny plånbok och en sjal :)
Efter det har det varit ännu mera papper och plugg. Men nu ska jag ta och börja med maten, det blir kycklingfajitas idag. Sen ska jag unna mig en riktig egokväll :) Det blir nagelfix, ansiktsmask och sen lite grönsaker och dipp. Har man ett helgjobb så får man ibland skapa sin egen helg mitt i veckan :)
 
 
 
 
Älskar den nyttiga och hälsosamma maten som jag kommit tillbaka till. Även den ger mig mer energi och lika så träningen. Dagens härliga frukost såg ut såhär :)