Göteborg

Då jag knappt var hemma igår så blev det tyvärr ingen uppdatering då.

Klev upp ur sängen vid 8 väldigt motvilligt, och en timma senare begav jag mig till stan för ett tandläkarbesök och därmed 800kr fattigare. Åkte direkt och handla innan jag åkte ut till pappa för att äta lunch :)
Därefter hämta jag min solstol som kommit och skjutsade tillbaka pappa till jobbet. Åkte direkt hem för att byta om innan jag skulle möta Caroline på stan för en fika i vårsolen, fick även med mig Sassa ner :) Det blev som vanligt ett par timmars prat om allt mellan himmel och jord innan vi tog oss en runda på stan. Jag köpte mig äntligen ett par nya skor men ska faktiskt byta dom imorgon. De va ett par leopardmönstrade och kom fram till att jag ville ha dem svarta istället som jag kan ha till allt.
Klockan 5 hämtade jag upp Sara för att åka ner till Sporthallen ännu en gång, för säsongens sista hemma match. Vilket jävla drag det var, helt otrolig stämning. Gud vad jag kommer sakna hemma matcherna innan nästa säsong drar igång. Men ännu är inte säsongen slut för på söndag är det ännu en gång Göteborg som gäller och den sista och avgörnade semifinalen mellan guif och sävehof. Det kommer bli ännu mer tryck än sist, det kommer bli grymt. Jag är så taggad och vill att de ska bli söndag nu :)

Fördelen med att de är några dagar kvar är nog att då kan min röst hinna komma tillbaka. Lagom efter att den kom tillbaka från i söndags så skrek jag bort den igen igår ;p
IDag är jag skapligt sliten. Lite sömn den senaste veckan, massa massa pollen och grymt ont i halsen så det har varit en lugn dag. Har tvättat och städat hela dagen och nu sitter jag i min nya stol på balkongen. Jag ska alldeles strax fixa ordning lite mat och sen plugga lite innan de börjar massa kul på tv :)

Senaste tiden har det varit så underbart att ställa sig på vågen eller ta fram måttbandet för det bara minskar och det är underbart :) Hoppas bara min nästäppa och halsont kan släppa lite så jag kan komma ner och träna igen!

Nä nu måste jag fixa mat.
hejdå !